Siguenos en Facebook Síguenos en Twitter Siguenos en YouTube Siguenos en Blogger Email Siguenos en por RSS

dilluns, 4 de juliol del 2016

MIRAROCK + MOSTRA JAZZ + MÍTICS FESTIVAL i molt més a les Terres de l'Ebre

Comença la setmana intensa, musicalment parlant, a les Terres de l'Ebre amb la XXIII Mostra de Jazz de Tortosa. Concerts i degustació de cuina Cajún per tota la ciutat des d'avui mateix 4 de juliol fins el dissabte 6. Aquí podreu consultar tota la programació.


De cara al cap de semana aquí tens la música de la que podrem gaudir pel territori:

-Divendres 8JUL EL NIÑO DE ELCHE a Deltebre, dins del marc del Festival d'Acció Poètica Bouesia. Tota la info aquí.


-Un dels plats forts serà el Festival MiraRock a Miravet (dissabte 9JUL) amb l'actuació dels MANEL, els SENSE SAL i els MANO'S ROCK. Entrades i info aquí.


-Dissabte 9JUL a la Masia Pla dels Catalans (l'Aldea) Mítics Festival amb bandes com PEPET I MARIETA, ELS CATARRES, EL MAFIO, EL SON DE LA CHAMA y diversos Dj's. Tota la info dels horaris aquí.




-Dissabte 9JUL a les Nits d'estiu a l'antiga estació de Benifallet actua el cantautor barceloní JORDI NINUS a les 00h. Més info aquí.

-Diumenge 03JUL a les 12 Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona 20h des de "la gran massana" els NEW YORK SKA JAZZ ENSEMBLE. Més info aquí.



Qualsevol info complementària, esdeveniments, suggerències etc., serà benvinguda enviant un email a ebrecalling@gmail.com o escrivint algun comentari a la publicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada